ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ - Ημερίδα για τα συστήματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία. - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ - Ημερίδα για τα συστήματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.



Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, στις 17.00 μ.μ., αντιπροσωπεία της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αθήνας παραβρέθηκε σε ημερίδα που διοργανώθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS με τίτλο «προσέχουμε για να έχουμε» και θέμα «Από το OHSAS 18001:2007 στο ISO 45001:2018» Τα συστήματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία στην υπηρεσία του εργαζομένου



Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση για το νέο διεθνή πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης ISO 45001:2018
Το ISO 45001 αφορά ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία. 
Με πάνω από 7600 θανάτους καθημερινά από εργατικά ατυχήματα ή εργασιακές ασθένειες γεννήθηκε η ανάγκη για την δημιουργία  ενός  νέου, παγκόσμιου  προτύπου, που αυξάνει τις απαιτήσεις και βοηθά τους διάφορους οργανισμούς να μειώσουν τα εργατικά ατυχήματα παρέχοντας ένα πλαίσιο για τη βελτίωση της ασφάλειας των εργαζομένων, τη μείωση των κινδύνων στο χώρο εργασίας και τη δημιουργία καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών εργασίας , σε όλον τον κόσμο.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του κ. Α. Χριστοδούλου (Πρώην Γενικός Δ/ντης Γενικής Διεύθυνσης Συνθηκών και Υγιεινής της Εργασίας - Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλλυλεγγύης)  με θέμα τις Νομοθετικές εξελίξεις στην Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία. 

Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου